Feedback

 

Her kan du se noget af den skønne feedback jeg har fået fra mine dejlige kursister, såvel som fra 1:1 coaching. Det gør mig utrolig glad og meget taknemmelig at få sådanne tilbagemeldinger, og jeg håber de også kan give dig en fornemmelse af, hvad jeg har at byde på. Jeg vil elske at hjælpe dig <3 
Husk at du altid kan kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har nogle spørgsmål. 
Skriv til mig via [email protected], og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Aller kærligst
Elisabeth 'Eliza' Fossheim

 

“Kære Elisabeth,

Du har min varmeste anbefaling og min dybeste respekt. Tak for Dig.
Du har nu hjulpet mig flere gange, hvor Jeg har stået over for svære valg, og hvor jeg har tvivlet og ikke kunne finde frem til svaret inde i mig selv. Du har ført mig frem til svaret. Og givet mig ro.
Du rammer plet hver gang og dine ord går lige i hjertet og betyder uendeligt meget.
Du er et fantastisk menneske og en stor inspiration, og den bedste støtte og vejleder, jeg kunne ønske mig.
TAK.”

Katja

 

“Jeg kan kun sige, at Elisabeth er fantastisk, ja hun er en ener, hun kan få alt frem, ting som jeg havde lagt låg på. Elisabeth, du var i stand til at få en stor mand på næsten 2 meter til at fælde en tåre, hvad jeg absolut ikke plejer at gøre. Elisabeth du skal have tak, jeg vil anbefale dig alle steder.
Du skal IHVERTFALD have 5 STJERNER FRA MIG."

Palle


“Elisabeth er fantastisk dygtig og et fantastisk menneske!
hendes evner overgår al fantasi!”

Nadiinna


Elisabeth er et rigtigt sødt og følende menneske, utroligt indlevende i personen og fantastisk til at heale mm.
Kan varmt anbefale Elisabeths behandlinger, uden hende ved jeg ikke, hvor jeg stod nu."

Liselotte


“Elisabeth rammer plet hver gang og er så god til at hjælpe en videre. Både med egne erfaringer, men også med beskeder fra universet. Det er lige smukt og overvældende at snakke med Elisabeth hver gang! Kan klart anbefales, uanset hvad man går og spekulerer på”.

Siri


Når man vælger at tage på en rejse, skal man ikke have forventninger til rejsen. Det havde jeg hellere ikke, men jeg er blevet så overvældet af rejsen, at jeg ikke kan beskrive de smukke ting og energetiske magier, der er sket i min visuelle tankegang. Formålet var at komme videre fra en negativ til en positiv energi. Tak for al hjælp, støtte og din tålmodighed. 

Randi


Kæreste Eliza. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg måtte være med på denne helt fantastiske rejse sammen med dig! Jeg har lært så meget om mig selv og mine spirituelle evner. Jeg har været igennem en vanvittig udvikling, og jeg er kommet ud på den anden side, stærkere end før! Jeg har fundet ud af, at jeg kan gøre, lige hvad jeg sætter min næse op for! Du er en vidunderlig og stærk kvinde og sjæl! Tusind, tusind tak for dig! 

Paulina


Kære Eliza Tusinde tak fordi at jeg har måttet være med på dit fantastiske hold. Hold nu op en rejse det har været. Vi har lært en del om os selv, men også hvordan vi kan bruge det i vores arbejde som chakrahealer. Du skal vide, at du er en fantastisk lærer og mentor. Man er slet ikke i tvivl om, at du er en underviser med hjertet. Jeg håber at kunne være med på flere af dine skønne hold senere. 

Marie